sâmbătă, 5 mai 2012

ElectRo Exclusives No. 029: Rotopercutor


     Stilul RotoPerCutoR (Krueger Batz, O.g. Borac) isi are originea in sfera muzicii hip-hop. Urmarind atent miscarea din spatele acestor artisti, usor usor, cei doi membrii RotoPerCutoR s-au integrat in miscarea hip-hop.
     Odata cu implicarea in diferite proiecte dar si prin participarea la numeroase evenimente si festivaluri precum, 1MaiMare, Summerjam, B’estival, orizonturile muzicale ale acestora s-au extins, cuprinzand cure...
nte precum jazz, funk, afrobeat si nu numai. Setea de informatie i-a purtat pe cei doi intr-o calatorie muzicala vasta, variind de la funk la downtempo, de la afrobeat la breakbeat, la deep si soulful house, dar respectand mereu aceleasi principii clare cu care au pornit.
     Conceptul RotoPerCutoR se axeaza foarte mult pe mash-up-uri, scratch uri, improvizatii live, astfel conturand propriul stil de mixat. RotoPerCutoR a impartit scena cu nume precum: Stereo MC, Diesler, Rayko, DJ Cam, Claas Brieler, Herbaliser, Boy 8 Bit, Terrence Parker, John Talabot, Aeroplane etc.

     Mai departe vă invit să ascultaţi mixul şi un amplu articol din cadrul proiectului ElectroScout Ro, în care este prezentat Batz.

Tracklist

1. Atmosfear - Alternative II
2. Joe Bataan - Rap-o-dance
3. Dennis Brown - Out of the funk
4. Noel Nanton - Your love (Ian Pooley mix)
5. Rhythm makers - Soul on your side (K-nto remix)
6. Saint Etienne - Only love can break your heart (Masters at work dub)
7. Rodrigo - Jazzy summertime (Juan Demal's deep mix)
8. Kerri Chandler - Brooklyn (KC's Black label dub)
9. Atmosfear - Interplay




You can vote your favorite edition HERE !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !