joi, 21 iunie 2012

ElectRo Exclusives No. 032: Addo


     Andrei Ştefan (Tg Mureş) a început activitatea de dj-ing în anul 2003, cot la cot cu Dan Bazix. Apoi au urmat câteva gig-uri pentru cei doi vechi colecţionari de viniluri drum and bass, în oraşul natal, alături de ceilalţi pionieri locali ai genului din Tg Mureş, cei de la LBC Kru. Au fost şi unele ieşiri în afara oraşului, invitaţi de către cei de la Unusual Suspects.
       Doi ani mai târziu, Addo şi Bazix au pus bazele organizaţiei de promovare a drum and bass-ului şi ritmurilor sparte, numită Bamse Kru. În decurs de doi ani au reuşit să organizeze evenimente importante pentru mureşeni şi să aducă artişti precum Henree (Triad, Germania) în clubul Avi-Cola, Cosmin TRG şi AnonimTM în Bastionul Cetăţii Medievale, respectiv germanul Corn Flex.
      Au urmat pentru talentatul dj Addo participări la petreceri şi festivale pe tot cuprinsul ţării şi un rezidenţiat în clubul clujean La Gazette, cu petreceri lunare alături de mai vechiul său prieten, Dan Bazix. S-a petrecut totuşi în timp o schimbare, experimentând în afara vechii iubiri, drum and bass-ul, genuri noi precum electro, tech house sau deep house, stiluri pe care s-a concentrat destul de puternic în ultimii ani.
      În prezent se află sub aripa agenţiei de booking Tricktrackent.com din Olanda şi se pregateste pentru lansarea sa ca producător muzical.



Tracklist
1. Affkt - Grandiosa
2. JOASH - Don't Fear It, Fight It (Woolfy Remix)
3. App - All I Can Think About (Marco Resmann Edit)
4. The White Lamp - It's You (Ron Basejam Remix)
5. Tennis - Make It Good (Larry Heard Vocal Remix)
6. Audiofly Feat. Robert Owens - Love Is A Drug
7. Villanova - Take You
8. Karmon - Turning Point
9. Los Suruba - Spanish Pantalones (Hot Since 82 Remix)
10. Alex Preda - Wrong Side (Addo Remix)
11. Bunte Bummler feat. Daniel Wilde - The Hunger (Betoko Remix)
12. Jonny Cade - A Sanguine Lamp (Huxley Remix)
13. Thomas Gandey - The Organ Track (Maxxi Soundsystem Dub)
14. Infinity Ink - House Of Infinity

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !