miercuri, 4 ianuarie 2012

Biografii/Discografii: Julian M

     Iulian a început să experiementeze producţia muzicală şi dj-ingul în anul 1998. Stilul pe care s-a axat a variat în mare parte între trance, trip-hop şi dnb. De-a lungul timpului a activat sub diverse pseudonime precum Mixotronic, DJ Houseman, DJ XTC sau Noverbia.
     Mixotronic a fost debutul, proiect în care se mai găsea Mihai aka Xplode şi Ionuţ aka DJ Virus. Mai târziu ceilalţi doi au plecat şi au format YU Jays. A mai susţinut colaborări cu DJ Nrg şi DJ Just (Dan Rotaru) în proiectul Just NRG.
     Noverbia a fost un alt proiect al său, axat pe ambient şi experimental, care a avut şi o componenţă extinsă pentru evenimentul Artensive International Arts Festival din anul 2009, constituită din Marian Adochiţei (chitară), Teodora Slevoaca (violoncel) şi Corey (violoncel).
Este pasionat şi de muzica pentru film. Alături de Narkoleptik a compus soundtrackul filmului “Trip”.
     A mixat în numeroase cluburi din Constanţa şi a fost rezident timp de cinci ani în Irish Pub. În anul 2006 a semnat cu casa de discuri italiană Glorybox Records şi a lansat mai multe materiale. A mai fost prezent cu piesa “Invisible Tomorrow” pe compilaţia “Compediu De Muzică Electronică” (2004, FIR).



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !