miercuri, 21 decembrie 2011

Biografii/Discografii: Praslea


     Florin este cunoscut pe scena transilvaneană de mai mult timp ca Out-tex. A participat la diverse festivale importante pentru fenomenul techno, precum Technoholix sau Delahoya.
      Discografic a fost prezent solo cu prima sa piesă, "Jurnal De Bord", pe compilaţia cu acelaşi nume lansată în anul 2009 de Arpiar. Rhadoo, Pedro şi Raresh au fost cei care l-au descoperit şi propulsat pe scena muzicală românească, sub aliasul Prâslea. Pe acelaşi release Florin a apărut de asemenea cu proiectul format alături de El Cezere, numit Afumaţi, cu piesa "Ne Cunoaştem".
      A mai colaborat alături de Mihai Popoviciu şi Jay Bliss pentru piesa "Vegas", lansat pe primul EP semnat Pagal, Mihai Popoviciu & Jay Bliss la All Inn Records, "Mime Tachine" (2009).
      În prezent a desfăşurat un nou proiect alături de Raresh, intitulat Praslesh, cu care a lansat materialul "Out Of Time" la labelul autohton Understand, deţinut de Prâslea, Cezar (El Cezere sau Cezar Lazar) şi Kozo (sau Kozonak), trio-ul descoperit tot de cei de la Arpiar.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !