miercuri, 21 decembrie 2011

Biografii/Discografii: Selfmademusic



       Selfmademusic este proiectul arădeanului Sălăjan Mihai, cu care a lansat numeroase materiale de-a lungul activităţii, toate gratis. Printre acestea se numără şi un album cu 13 piese, imprimat de cei de la netlabelul autohton Arhiva 7, numit "Somemonstersneverdie OST" (2005).
Lemmy Caution este un alt nume sub care poate fi găsit şi ascultat, proiect "beat driven" la care a colaborat cu mai mult de zece artişti plastici români.
       Mai face parte din grupul Trei Păstori, o trupă de fusion între muzica rock şi electronică, cu influenţe jazz, funk şi new-disco. În aceasta activează alături de arădenii Camil Păcurar (bass) şi Pădurere Daniel (chitară), începând cu anul 2007. Caracteristic şi de lăudat este faptul că aceştia realizează performanţe full live.
       De asemenea Mihai este membru Kinema Ikon, colectiv de artă media) şi a încă unui colectiv de artă alternativă numit Biserica.
       Tot cu o orientare spre muzica rock, metal este o altă trupă în care activează în prezent, numit Chemical Compound, orientat spre progressive metal, hardcore. În aceasta cântă alături de acelaşi Camil, Dean Brady (percuţie) şi Ronald Chiu (chitară, voce).
       Anul 2012 va aduce lansarea primului album Lemmy Caution, numit “Dissension”, primului EP semnat Chemical Compound aka ChCo şi lansarea propriului site, NOcomics.org .


Un comentariu:

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !