luni, 19 decembrie 2011

Biografii/Discografii: Anhken


     Petrisor Dima (Brasov) Peste unul din cei mai de remarcat new commeri ai tranceului românesc. A fost descoperit în anul 2007 de un mare nume internaţional al genului, John Grant de la Above and Beyond, care l-a inclus pe compilaţia anuală ASOT, marca Anjunabeats, unul dintre cele mai apreciate labelui din domeniu.
     Primele sale producţii semnate oficial au fost piesele "Transport" şi "Offset", incluse pe compilaţia "Anjunabeats Catalogue CD 38", lansată în anul 2008 de labelul mai sus amintit. Prima dintre piese devine "Record Of The Week" şi "Web Vote Winner", în cadrul show-ului celor de la Above & Beyond, numit "Trance Around The World". O altă producţie de la începuturile carierei lui a fost prima piesă cu vocaluri în limba română, care a fost în playlistul mixurilor lui Tiesto şi Matt Darey, remixul pentru piesa "Soare" a celor de la Sistem.




     După aceasta a urmat o ascensiune puternică pentru talentatul român, iar următoarele producţii au primit un neaşteptat suport din partea unor dj importanţi din lumea întreagă, precum Armin van Buuren, Tiesto, Ferry Corsten, Paul van Dyk, Pete Tong, Marcus Schultz, Matt Darey.
     A urmat apariţia pe celebra compilaţie a baieţilor de la Above & Beyond "Anjunabeats Volume 7" cu piesa "Green Line" (2010), care a fost şi piesa oficială a festivalului "Electronic Daisy Carnival (EDC)" din LA, din acelaşi an.
     A fost primul român invitat să mixeze în cadrul show-ului lui Tiesto, “Club Life”, la “15 Minutes Of Fame”. De asemenea, Pete Tong a inclus două piese semnate Anhken, “Guarantee Void” şi “One Like Me”, în show-ul sau televizat Fast Trax. Acesta a remarcat şi primele piese experimentale produse de Petrişor şi le-a lansat la labelul său.
     În anul 2011 Armin Van Buuren alege piesa "Always Look Back" pentru compilaţia oficială "A State of Trance 2011", iar aceeaşi piesă a fost votată pe locul 526 în "Top 1000 All Time Favorite Trance Classics", fapt care a confirmat contribuţia adusă scenei trance globale.
     De-a lungul timpului a mai lansat materiale la case de discuri importante precum Armada, Monster Tunes, Enhanced Rec, Toolroom Rec. Dintre evenimentele notabile la care a participat se numără evenimente notabile precum "Tureneul din India", reuniunea "Trance Arround The World" din Gdansk (Polonia) şi turneele din Ucraina. S-a mai bucurat de apreciere din partea unor nume mari precum Ferry Corsten şi Marcus Schulz.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !