marți, 22 noiembrie 2011

Biografii/Discografii: Hazee

myspace.com/skunkpredatorz
     Hazee este unul dintre cei mai importanţi dj din regiunea oraşului Deva, care deşi este unul cu locuitori destul de puţini, se întâmplă multe şi este un teren foarte prielnic pentru muzica electronică. Cristian a început ca scratch dj în anul 2000, alături de grupul nu-metal Bio.Dome, cu care a colaborat timp de doi ani. Apoi a urmat o cariera solo şi s-a făcut cu adevărat remarcat în cadrul festivalului TMBase.
     A desfăşurat şi o semnificativă activitate de promoter, alături de colectivul Skunk Predatorz, fondat cu Jeaon. Acesta avea menirea de a promovea genurile broken beat şi electronica şi îi mai cuprinde ca membri pe 3P, Alex Chronic, Mofo şi Whiteroly. Astfel, au contribuit la ridicarea scenei locale şi au organizat numeroase party-uri cu invitaţi români, iar din 2005 au ţintit şi spre cei internaţionali şi au pus bazele festivalului Summer Break.
     În perioada anului 2006 Hazee a mai activat alături de Rapala în Dub Predatorz, care avea scopul promovării broken beats şi diverse alte genuri.
     Hazee a extins preocupările sale şi în anul 2008 a pus bazele labelului HD Music, aflat la început de drum, dar foarte hotărât să promoveze noul val de tinere talente precum Acqzuel, Blaster Oslo, Deevision, Idri, LMK, Mass Deffect, Mofo, Mozer, Muntelevenus, Pake, Readymate, Scuze, Shull, Zgomot, Wolfydolf. Catalogul cuprinde şi alte nume mai vechi precum Brigada Artistică Urbană, Injektah, Leizaboy, Mesmer, MC Agent, Radio Space Pop.
     La sfârşitul anului 2009 Hazee a intrat în "hibernare", iar 3P şi restul echipei Urban Vision a preluat integral ştafeta Summer Break şi a evenimentelor conexe. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !