marți, 22 noiembrie 2011

Biografii/Discografii: ALCA

     Laurentiu Mihalca (Baia Mare) a început să se ocupe cu muzica din anul 1997, alături de grupul MYC, din care mai făcea parte Oana Radu. Acesta era orientat spre stilul techno/tech-house. Un adevărat succes, o mulţime de piese lansate cu această trupă.
      Un an mai târziu se formează proiectele Welcome To The Beat, iar din anul 2001 proiectului MYC i se mai alatură Agatha Tamshula şi devine "No Compromise No Competition... Just Music".
      Începând cu 2004 a intrat în familia Cluj Raving Society şi Skills Records, participând la festivalurile organizate de aceştia, Delahoya. Cu excepţia anilor 2007 şi 2010, este prezent pe toate compilaţiile aniversare, cu piese precum "One 1", "Hayes", "Minimalische", "No One Will Guide You", "Cobblers", "5th Groove", "Nysa Expression", "Between Lines".
      În prezent conduce propriul label de muzică, Fly High Recordings, unde a lansat pe parcursul anului 2008 trei materiale semnate de el: "First Flight EP", "Seccond Flight (Fly Little Fly) EP" şi "3rd Flight" (feat Kid).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !