vineri, 1 iulie 2011

Recommended Artists: Beat Bang!


     Pe scena muzicii electronice romanesti si-a facut aparitia o noua trupa, care se evidentiaza prin prestatiile lor live si prin imbinarea unor stiluri destul de exotice pentru peisajul autohton, o combinatie intre funk, jazz si reggae. In cele ce urmeaza am sa va redau cateva date biografice legate de trupa si va invit sa ascultati un fragment din ceea ce inseamna "Beat Bang!" .


     "Trio-ul format în toamna 2010 îşi propune îmbinarea elementelor de muzică electronică cu dinamica muzicii live. Background-ul eclectic al membrilor contribuie la o experienţă sonoră inedită.
     K-lu (turntables) – un DJ care colaborează frecvent cu instrumentişti, pasionat de arta modelării sunetului cu mâna. Folosind mereu două platane, completează set-urile sale funky cu numeroase momente speciale, unde se pot auzi chiar şi citate din filme vechi româneşti. 

     Radu Pieloiu (drums) – îşi formează experienţa în zona muzicii de jazz, colaborând totuşi în trecut cu artişti din alte sfere muzicale, rock, reggae, funk, îmbinând mai multe influenţe într-un stil fluent şi dinamic.
     Mihai „Michi” Moldoveanu (bass, synth) – a cântat în trecut rock alternativ, dar s-a axat apoi mai mult în sfera jazz-funk, căutând mereu muzică autentică, modernă şi originală."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !